BVN (Bahçıvan) Fanları

04-11-2023 14:59
BVN (Bahçıvan) Fanları
BVN, çeşitli uygulama alanlarında kullanılan, farklı ölçeklerdeki milyonlarca havalandırma fanını 30 yıldır dünyanın 65 ülkesinden binlerce müessese ile buluşturmaktadır. BVN bu geniş ürün gamında yer alan havalandırma fanı ve dıştan rotorlu elektrik motorlarının tasarım, üretim ve Ar-Ge faaliyetlerini kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir.

A’dan Z’ye yerli üretim felsefesi ile %100 Türk Malı ürünlerini, uluslararası standartları benimsemiş üretim anlayışı ile rekabet üstünlüğü sağlayarak HVAC (Isıtma, Soğutma ve İklimlendirme) sektörü ve diğer sektörlere sunan BVN, profesyonel kadrosu ve esnek üretim kabiliyetinin gücüyle Türkiye ve dünyanın dört bir tarafındaki iş ortaklarına hizmet vermektedir.

‘Rahat bir nefes için’ sloganıyla yola çıktık; daha çok verim, daha çok konfor ve gelecek için daha çok çalışıyoruz.’


BVN 2020 ürün listesi içeriğine göz atalım;

 

KANAL FANLARI (İncelemek İçin Tıkla)

Havalandırma sistemlerinde genellikle kanal arası uygulamalarda kullanılan fan çeşitleridir. Diğer fan çeşitlerine göre tavan arasında rahatlıkla kullanılabilmektedir. Kanal tipi fanlar geriye eğimli radyal ve öne eğimli radyal olarak 2 tip radyal fan yapısındadır. Kasa yapılarına göre ise; yuvarlak kanal tipi, prizmatik kanal tipi ve hücreli fanlar olarak ayrılmaktadır. Hücreli fanlarda çift cidarlı kasa yapısı ses ve ısı izolasyonu sağlamaktadır. Dıştan motorlu kanal fanları tasarım itibarıyla yüksek ısılı hava transferi sağlanmak istenilen mahallerde kullanılmaktadır. Restoran ve mutfak davlumbazlarında kullanılmak üzere tasarlanmış olan kanal fanlarında ise metal yağ tutucu filtre kabinleri bulunmaktadır.

Kanal tipi fan modelleri;

BDRKF

BDTX

BMFX

BPX

BFTX

BDKF

BDKF-R

BSKF

BSKF-R

BKKF

BHV

BHV-R

BHV-P

Alışverişte Öncü İnternet Mağazası

Müşteri memnuniyetini ve güvenli alışverişi ön planda tutan e-ticaret sitemizde, uygun fiyatlar, güvenli alışveriş, hızlı teslimat ve kolay iade seçenekleriyle size en iyi alışveriş deneyimini sunuyoruz. Şifreleme ile bilgileriniz güvende, kullanıcı dostu arayüzümüzle sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz. Sizin için her zaman en iyisini sunmaya kararlıyız.

Uygun Fiyat
Uygun Fiyat
Sürekli Uygun Fiyat Politikası
Güvenli Alışveriş
Güvenli Alışveriş
Şifreleme ile Bilgileriniz Güvende
Kolay Sipariş
Kolay Sipariş
Kullanıcı Dostu Arayüzü ile Sorunsuz Alışveriş
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
Güvenli ve Stoktan Anında Gönderim
Kolay İade
Kolay İade
Sorunsuz İade ile İçiniz Rahat
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.